Vi säljer S:T ERIKS utbud och nedan ser ni deras kataloger för inspiration. Kolla gärna in steriks.se för hela deras utbud. Vill du veta pris på någon speciell sten du sett på S:T Eriks hemsida, kontakta gärna oss!

Möjligheter för din trädgård.

Årets bästa inspirationskatalog för din trädgård. Här kan du ta del av hela vårt sortiment av marksten, plattor, murar, natursten, tillbehör och dekoration.

Vackra tak, som håller för nordiskt klimat.

I vår nya takkatalog kan du ta del av vårt breda sortiment av betongtakpannor och tillbehör. Här hittar du även vårt exklusiva sortiment av lertegel från Nibra och Nelskamp.

Underjordisk infrastruktur.

Vi har skapat en handbok för dig som jobbar med vatten och avlopp

Framtidens solcellstak redan idag.

Vår nya solcellspanna revolutionerar marknaden med vackert integrerade solceller i takpannan du inte behöver göra avkall på takets utseende.

Solvej – En riktig solskenshistoria.

Solvej är en unik takpanna med solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter. Solvej är en estetiskt tilltalande solcellspanna som är designad för att både ge hög effekt och maximal kylning av solcellen. Pannan är smidig att montera och kan kombineras med teknik från ledande branschföretag

Framtidens lertegel för alla tak.

Med spår till clips och skjutbarhet på hela 60 mm har vi skapat snickarnas favorit – en tvåkupig lertegelpanna som är lika enkel att lägga som en betongpanna.

Bygg husgrunden snabbt och enkelt.

ALBA är ett armerat lättklinkerelement som förenklar grundläggningen med platta på mark. Med gjutform, kantbalk och isolering i samma produkt sparar ALBA både betong, armering och arbetsinsatser.

Möjligheternas Material.

Den kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss under tre sekel vill vi ställa i din tjänst, så att du ska kunna fokusera på gestaltningen. Materialval, kulörer, strukturer, former, läggningsmönster, konstruktionsdetaljer… Vi hjälper dig att skapa det uttryck du söker, och att finna en kostnadsbild och praktiska lösningar som gör det möjligt för dina idéer att överleva projektering och anläggning.

Järnvägsprodukter.

NYTÄNKANDE PÅ SPÅRET
S:t Eriks järnvägsprodukter har högsta kvalitet i utförande och passning. Vårt nytänkande och vår position som ledande aktör på Sverigemarknaden har medfört att vi genom åren kunnat utveckla och ta fram unika, prisvärda och långsiktiga lösningar som också är bra miljöalternativ.

Modern Stenålder.

En markhandbok för dig som jobbar med utemiljöer.

Underjordisk Infrastruktur.

En handbok för dig som arbetar med vatten och avlopp.