Vi säljer Benders utbud och nedan ser ni deras kataloger för inspiration. Kolla gärna in benders.se för hela deras utbud. Vill du veta pris på någon speciell sten du sett på benders hemsida, kontakta gärna oss!

Trädgårdsmiljöer

Passform, slitstyrka och frostbeständighet är självklara egenskaper hos våra produkter. Men vi vill att de ska leva upp till än mer. Att du känner glädje och stolthet när du tittar på din uteplats eller mur är minst lika viktigt för oss.

Liksom att produkterna talar till ditt förnuft samtidigt som de är vackra att se på. Lycka till med dina val.

Betong och lertegel

Takpannor är inte bara ett bra skydd mot väder och vind. De förskönar även ditt hem, lyfter helhetsintrycket och ger huset en femte fasad. Du kan välja mellan Obehandlad, Ytbehandlad, Candor, Brilliant eller Struktur när du väljer yta på våra betongtakpannor.

Våra lertegelpannor finns även de i flera ytor: natur, engoberat, kristallengoberat och glaserat. Tvåkupig, Enkupig eller Platt takpanna är en smaksak och avgörs till stor del av hur huset ser ut i övrigt.

Bohusgranit

Bohusgranit är det senaste tillskottet i vårt sedan tidigare breda utbud av takpannor, marksten och murar.

Graniten är en naturprodukt rakt igenom och bearbetat enligt mångåriga traditioner. Materialet ger din inom- eller utomhusmiljö en bestående känsla av kvalitet som kan avnjutas av generationer framöver.

Offentliga miljöer

Vår ambition att alltid kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment av högkvalitativa betongprodukter lever vidare. Från Benders får du allt du behöver: takpannor, marksten, plattor, murar, dekormaterial, sockelelement, L-stöd, spikade kantstöd – och mer därtill!

Nu breddar vi utbudet av markprodukter ytterligare, med nya färger och nya tjocklekar – allt för att du som anläggare ska få största möjliga handlingsutrymme i såväl estetiska som konstruktionstekniska frågor.

Förbandstenar

Benders tillverkar och levererar marksten och är en av landets ledande tillverkare. Vi står för en god kvalité och gediget kunnande. Vårt marksortiment är brett med många modeller som skapar bra förutsättningar för hållbara ytor.

Beläggningar av marksten används i allt större utsträckning inom industriell och tungt trafikbelastad miljö.

Grundpaket

Bygg en säker grund med Bender Sockelelement. Du får färdigisolerade element, i hög kvalitet och med rustik borstad yta, klara för utläggning. Vi lagerför även cellplastskivor och tillbehör för kompletta grunder.

Sockelelementen finns i olika dimensioner, isolerade med 100 mm EPS cellplast och i formerna L, I och U.

Väg och järnväg

Benders är idag en av Nordens största leverantör av betongprodukter mot infrastruktur och offentliga miljöer.

Väg erbjuder produkter skapade för att leda och styra trafik i och intill vägmiljöer, t.ex. Spikade kantsten, Trafikprodukter, L- & T-stöd, Barriärer och Skyltfundament.

Järnväg rymmer produkter för att bygga säkra och funktionella järnvägsmiljöer, t.ex. Kabelrännor och perrongelement.